MultiMill Boot en Jachthaven beveiliging

 

MultiMill MultiMill in het Nieuws Track & Trace Elektronische beveiliging Jachhavenbeveiliging SAMM watersportbeveiliging MultiMill contact

 


MultiMill beveiliging

Jachthaven beveiliging

Ieder jaar worden er in Nederland zo'n 1000 pleziervaartuigen gestolen en het lijkt erop dat dit aantal alleen nog maar verder stijgt. Ook onderdelen van boten, zoals buitenboordmotoren, kostbare inboedel en trailers zijn populair bij dieven. Diefstalpreventie van boten vraagt om een overtuigende aanpak, waarbij exploitanten van jachthavens, verzekeraars en beveiligingsbedrijven nauw met elkaar samen werken. In de strijd tegen criminaliteit hebben veel jachthavens gekozen voor een beveiligingsnetwerk dat, naast terreinbewaking, ook vaartuigbeveiliging omvat. Hierdoor kan de diefstal van boten een halt worden toegeroepen. Voorkom diefstal van boten in uw jachthaven.

Veiligheid Haven MultiMillDe boten in uw jachthaven kunnen deel uitmaken van een beveiligingsnetwerk op een jachthaventerrein. Heel eenvoudig door het SAMM concept toe te passen en actieve tags op de vaartuigen te plaatsen. De tags kunnen door de eigenaar zelf op een locatie in de boot worden aangebracht, in overleg met de havenmeester. De actieve tags van SAMM zijn zeer compacte autonome zenders die een signaal afgeven wanneer een calamiteit aan boord plaats vindt. Vanuit SAMM wordt een SMS bericht gestuurd naar uw mobiele telefoon en/of die van de havenmeester.

De voordelen van SAMM

• Efficient managementsysteem met aanwezigheidsregistratie
• Toegangscontrole vanaf de weg en waterkant
• Alarm bij brand, vorst, water- en gaslekkage bij aangesloten boten
• Signaleert diefstal en inbraak
• Signaleert brand in winterstalling en opslagplaatsen
• Exclusief verzekeringsaanbod voor ligplaatshouders

Meer dan diefstal alarm.

Het SAMM systeem is voor veel meer geschikt dan diefstalpreventie alleen. Het is een modulair systeem waarbij u kunt kiezen voor extra functionaliteiten. Zo krijgt u met SAMM een efficiënt managementsysteem dat registreert, wanneer een eigenaar of boot op de haven aanwezig is. U beschikt bovendien over een gecontroleerde toegangscontrole in combinatie met camera toezicht vanaf de weg, maar ook vanaf de waterzijde, waardoor het voor onbevoegden erg moeilijk wordt om uw terrein ongeoorloofd te betreden. Met SAMM heeft u bovendien een volledig overzicht van het aantal nog beschikbare ligplaatsen. Informeer ook naar onze nieuwste module: Energie beheer!

Wilt u meer weten over SAMM? Neem contact met ons op.