MultiMill Boot en Jachthaven beveiliging

 

MultiMill MultiMill in het Nieuws Track & Trace Elektronische beveiliging Jachhavenbeveiliging SAMM watersportbeveiliging MultiMill contact

 


MultiMill X-Trace

X-Trace van MultiMill Wat is de Mi50?

De Mi50 is de juiste oplossing tegen diefstal van uw vaartuig,voertuig of werkmaterieel. Verzekeraars stellen steeds vaker de eis dat een mobiel object conform een beveiligingsklasse beveiligd moet zijn. De Mi50 is het meest geavanceerde volgsysteem onder keur en geschikt voor de bewaking van alle mobiele toepassingen.

Nieuwste GPS-Technologiein een All-Inn-One systeem

De Mi50 is de meest betrouwbare en betaalbare manier om uw mobiele object te beveiligen tegen diefstal. Het systeem maakt gebruik van de allernieuwste satelliet navigatie en mobiele telefonie wat er voor zorgt dat deze compacte unit in deels afgeschermde ruimtes zijn positie kan bepalen. Alle antennes zijn “in-board” dus geen externe obstakels of aansluitingen. Mocht GSM/GPS bereik toch een probleem zijn dan is een externe GSM / GPS antenne optioneel beschikbaar. Bij diefstal van uw object geeft de Mi50 een melding naar de PAC (Particuliere Alarm Centrale) die vervolgens actie neemt. Hiervoor kunt u een direct contract met de meldkamer afsluiten.

‘Real Time' volgen via Internet

Tevens kunt via Internet, waar ook ter wereld middels uw persoonlijke log-in, de positie van uw boot bekijken en volgen. U kunt hiervoor inloggen op een speciale website waar de locatie van Mi50 kan worden opgevraagd.

Eenvoudig en makkelijk!!

Gebiedsbewaking (GEO fencing)

Bij de Mi50 is het ook mogelijk om een mobiel object te bewaken dat zich binnen een bepaald gebied mag bewegen. Zodra door de Mi50 wordt geconstateerd dat het mobiele object zich buiten het toegewezen gebied (bewaakte gebied of geofence) begeeft, wordt automatisch een alarmmelding gegenereerd naar de alarmcentrale en/of mobiele telefoon van de eigenaar. Een voorbeeld hiervan is een boot die in een haven ligt en wordt weggehaald zonder uw toestemming. De Mi50 meldt wanneer deze boot het bewaakte gebied verlaat.

MultiMill is exclusief distributeur in de watersport. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen ! Download onderstaand formulier.

Mi50 Download

 

CombiCom Handheld - het intelligente handheld tracking systeem

De CombiCom Handheld is een terminal met GSM en GPS verbinding, met real time tracking, ''panic button'', geofence mogelijkheden en 'voice over' verbinding. Directe verbinding met een alarmcentrale mogelijk. Kleine afmetingen en geen installatie vereist.'