Meten is weten

Watersportbeveiliging.com is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm-en door meld systemen die worden gekarakteriseerd door hun eenvoud, flexibiliteit en simpele bediening. Deze alarmsystemen kenmerken zich door het uitzonderlijk lage stroomverbruik, middels deze batterij gevoede gsm-alarmsystemen verkrijgt men unieke oplossingen op plaatsen zonder stroomvoorziening en/of tijdelijke beveiliging. De combinatie gsm-alarm met mechanische beveiliging maakt dat u optimale zorg besteed aan diefstal van uw kostbaar bezit.

Zo is de Mobeye reeks ontwikkeld voor controle van aanwezige wal/boordspanning, bilgewater en accuspanning. Ook een alarm melding bij te hoge of te lage omgevingstemperatuur behoort tot de mogelijkheden, evenals een rook en hitte melder. De alarmsystemen zijn ontworpen om met zeer laag stroomverbruik op batterijen te kunnen werken, een 12 volt voeding of adapter behoort tot de mogelijkheden.

De hedendaagse generatie alarmsystemen zorgen ervoor dat u tijdens het vaarseizoen maar vooral ook tijdens de winterperiode met een gerust gevoel de situatie aan boord kunt controleren en beheren. Het alarmsysteem meld immers direct elke calamiteit aan boord en het wegvallen van de walspanning is nu geen nachtmerrie meer tijdens een vorstperiode.